Ajuntament de Vallirana

S’utilitzen canons d’ozó per desinfectar instal•lacions i vehicles. Els tractaments van a càrrec de l’empresa local ECOVALL, que s’ha ofert a realitzar-los de manera gratuïta…

Per tal de maximitzar la prevenció per contagi del Covid-19 al municipi, l’empresa local ECOVALL, de gestió integral de residus industrials, s’ha ofert a realitzar tractaments desinfectants amb canons d’ozó a diverses instal•lacions i vehicles municipals. Un tractament de xoc amb gas, que permet esterilitzar en poc temps els agents contaminants de l’aire, principalment bacteris, virus i fongs en espais tancats.

Aquest tractament ja s’ha fet als vehicles de la Policia Local i als de Protecció Civil, així com també a les instal•lacions dels Serveis Socials municipals. Durant els pròxims dies es farà també a les dependències de la Policia Local, al convent de les Dominiques i a les dependències de la Creu Roja.

L’Ajuntament de Vallirana agraeix la col•laboració de l’empresa ECOVALL, qui s’ha ofert a fer aquestes actuacions gratuïtament. El comitè de coordinació i seguiment de l’evolució del coronavirus decidirà si s’amplien les actuacions per canons d’ozó previstes inicialment.

Fuente: Ajuntament de Vallirana